Donderdag 9 juli 2009

 

Ondanks de dreigende lucht, hadden we toch weer een aanzienlijke groep renners op de been kunnen brengen. Met name onze noorderburen waren sterk vertegenwoordigd met Dennis, Matthijs en Vincent.

Tom Tom Paulus werd aan kop gezet om de meest romantische wegen op dit eiland aan een ieder te tonen en vandaag leidde dat via Vierpolders door de polder naar Abbenbroek. Onderweg ging natuurlijk het gesprek over de ervaringen van de mannen tijdens de Marmotte. De ronde van vandaag stond dan ook vooral in het teken van herstel en het tempo was aangenaam om de benen weer wat los te gooien.

In Spijkenisse bleek onze Tom Tom toch niet zo goed te werken daar we een afslag misten en even terug moesten draaien. Al met al blijft Spijkenisse toch een k*t dorp waar je als fietser niet zonder 10 stoplichten doorheen kunt, maar we hebben het ook deze keer gered.

Terug via de Brielse Maas Zuid (Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal)waar in de Put toch nog even het gas erop gezet werd. Onze gouden rijders (Dennis en Ard) gaven door Zwartewaal gas en op de dijk moesten we lossen (ja, ja ik als eerste.....). Gelukkig bij het industrieterrein in Brielle vonden zij dat ze hun suprematie wel weer genoeg hadden laten zien en konden de groepjes bijsluiten om ontspannen via Vierpolders en Brielle naar huis te rijden.

Een aangenaam en relatief kort herstelrondje.

Paulus

 Naar de Foto's