Donderdag avond

25 juni 2009

Op deze zwoele zomeravond gingen we met een selecte groep (Ard, George, Urbo, Fiege & Paulus) op weg voor een ontspannen rondje over ons liefelijke Voorne Putten. Onduidelijk was of de beperkte groep te danken was aan de marteling van vorige week onder leiding van De Generaal en Ard, of dat mensen zich sparen voor het doel van dit jaar: 'De Marmotte'.

Hoewel over de 60 km toch een gemiddelde net boven de 30 werd gereden was het een uiterst ontspannen rondje, vooral voor Ard daar hij na zijn 100 km. kopwerk van afgelopen zondag nu in de luwte heeft gefietst. Het voornaamste werk deze dag was door Fiege die een zeer sterke indruk maakte door vanaf de Slufter tot aan Spijkenisse de groep op sleeptouw te nemen. Over zijn vorm voor volgende week lijkt geen twijfel te bestaan en het uitrijden van de Marmotte is slechts een kwestie van blijven trappen...

Het rondje ging vanuit Rockanje naar Oostvoorne via het Oostvoornse Meer en het Brielse Meer Noord naar Spijkenisse. Bij de voetbalvelden werd teruggedraaid en met de lichte wind in de rug was het via het Brielse Meer Zuid naar de brug alwaar werd overgestoken naar Vierpolders en via het fort terug naar Rockanje.

Onderweg tijd zat om informatie in te winnen over de te volgen strategie voor de komende week en natuurlijk even iedereen de revue te laten passeren. Iedereen lijkt in goede vorm te steken om een goed resultaat neer te zetten en zelfs Dennis is na zijn blessure weer in goede doen, blijkende uit z'n 35.5 gemiddelde van afgelopen week.

Marcel heeft zich in de underdog positie gemanoeuvreerd door zijn eigen kunnen in twijfel te trekken. Gelukkig dat het merendeel van onze groep psychologisch geschoold omdat we überhaupt anders niet met elkaar kunnen overleven. Dus mannen, trek Marcel uit het dal en duw hem Aple d'Huez op...

De thuisblijver groet allen, wachtende op de heroïsche verhalen (10% waarheid, 90% overdrijving).

Tot donderdag 9 juli voor de volgende ronde.

Paulus

 

Naar de Foto's