Mergelland route

Op een mooie dinsdagochtend rond 8 uur zijn Jan-Willem, Fieg, Urbo en George in de tank van de Majoor vertrokken richting Zuid-Limburg.
Zo rond Eindhoven waren er 2 thermoskannen koffie opgeslurpt en de nodige suikers en koolhydraten uitgewisseld. Met dien gevolge dat er 4 idioten door elkaar liepen te gillen en er geen zinnig gesprek meer gevoerd kon worden. Oftewel...het was tijd om te fietsen.
In Bunde bij een lokaal eettentje de tank geparkeerd en de billetjes bloot voor het aantrekken van ons geliefde Rekkaje-tenue.
Vervolgens hebben we nog even 4 keer de eerste 5 kilometer afgelegd omdat ik niet meer zeker wist of ik de tank op slot had gezet. Ook de route was beetje moeilijk uit te pluizen voor ons door cafeļne oververhitte brein.

We hebben dan ook 135 km ipv 120 km afgelegd, ondanks het inkorten van de route met de laatste 10 km....vreemd maar voor ons een eitje.

Heel mooie tocht gereden met 1 heftige bui waarbij wij heel toevallig net op een overdekt terras zaten.

Ook de klimmetjes gingen goed, Jan-Willem en George besloten zelfs de Keutenberg 2 keer te doen zodat we met deze extra 40 hoogtemeters helemaal klaar zijn voor de Marmotte.

Na afloop hebben we nog een heerlijk culinair laagstandje op in de vorm van Unox soep en pasta, onder het motto, geen kwaliteit maar kwantiteit.
Bier was heerlijk. IJsje ook!

Lampe Kapoet !!

Naar de Foto's